Leafe Sâwntjin!!
Dat roepen de Friezen als ze verbaasd zijn. Daarom heeft ons restaurant deze naam. Want wij willen u verbazen. Iedere keer weer bij ieder gerecht en elk glas wijn.
Chefkok Caroline Bos kookt met dagverse, regionale en biologische producten en sommelier Jilles Dijkstra weet, met zijn uitgebreide wijnkennis, bij elk gerecht de juiste wijn voor u te selecteren.
De gemoedelijke sfeer in Leafe Sâwntjin!! is een kenmerk van het Friese platteland.
Dit alles garandeert avondvullende gezelligheid in ons restaurant.
Ook kunt u een 1- en 2 daags Culinaire Arrangement bespreken, genieten van een heerlijk 5 gangendiner met bijpassende wijnen en slapen in een van onze heerlijke tuinkamers met een luxe ontbijt als afsluiting.
Voor deze arrangementen kunt u onze website raadplegen.
Restaurant Leafe Sâwntjin heeft geen menukaart.
Chefkok Caroline Bos kookt zoveel mogelijk met dagverse biologische en regionale producten. Iedere dag worden verse vis, schelp- en schaaldieren uit Harlingen geleverd.
Het vlees en gevogelte is biologisch en uiteraard van uitstekende kwaliteit.
Er is keuze uit een 3-, 4- of 5 gangenmenu. Uitgaande van uw wensen kookt Caroline een heerlijk diner.