Al twee jaar op rij kreeg la Trinité van Evelyne en François een welverdiende Michelinster.
Daarmee zet la Trinité haar indrukwekkende opmars in culinair Nederland verder, maar los van de internationale erkenning hechten we hier vooral aan de waardering en de voldoening van de bezoeker.
Restaurant la Trinité is een stijlvol ingerichte zaak, biedt een rustgevende indruk en straalt een culinair homogene sfeer uit. De intieme, ongedwongen sfeer proeft u bij binnenkomst. Donkere tinten zijn prachtig gecombineerd met sepia en limegroene accenten en comfortabel meubilair. Op de eerste etage een salon waar u uitgenodigd wordt voor een mooi glas champagne. In de zomer is het terras een zalige plek om te genieten van het aperitief en uw maaltijd.
Chef François de Potter is een selfmade man en heeft reeds een hele culinaire weg afgelegd. De produktkeuken van François de Potter is gecharmeerd door haar evenwichtig opgebouwde gerechten waarbij veel aandacht gaat naar diepgang in smaak en finesse. Uitgangspunt is respect voor wat onze wisselende seizoenen aan lekkers te bieden hebben. Koppel hieraan een technisch virtuoos gedreven chef die graag werkt met een uitnodigende, decoratieve bordspiegel en men ervaart la Trinité als een restaurant met een heel eigen swing. Een internationaal georiënteerde wijnkaart biedt passende referenties uit alle wijnstreken.
Open van vrijdag t/m dinsdag - Gesloten op woensdag en donderdag.
Op zaterdagavond leggen wij de kaart opzij en serveren we uitsluitend menu la bouche, la main….
er is dan geen mogelijkheid om aan de kaart te eten.