Jérôme Restaurant in Valkenburg in Zuid Limburg heet u graag welkom.
Het Limburgse Heuvelland heeft een Bourgondisch imago en een sterke traditie in streekproducten. Restaurant Jérôme kookt met liefde en plezier met dit streekkapitaal. Heerlijk mals strokalfsvlees van Nuje Caris in Voerendaal, oorspronkelijke Limburgse delicatessen van de Eyserhalte in Eys en smaakvol desembrood van bakkerij Koos van Eijndhoven uit Valkenburg.
Vers, verantwoord en voortreffelijk van smaak!
Na jaren van omzwervingen in de culinaire wereld is Jeroen Trimbos weer thuis in Valkenburg! In 2008 is het inmiddels door Michelin met een “Bib Gourmand” bekroonde restaurant Jérôme geopend.
Met prachtige bedrijven als Prinses Juliana, Le Sapiche, Mangerie de Kersentuin, Kulm Hotel (Zwitserland) Tout à Fait, Château St Gerlach en de Leuf op zijn CV is Jeroen geen onbekende in de topregionen van de gastronomie. Geïnspireerd door de seizoenen, klassieke en moderne kooktechnieken en streekproducten creëert hij nu in restaurant Jérôme zijn eigen gerechten.
Het warme interieur en de familiaire gastvrijheid zorgen ervoor dat je je bij restaurant Jérôme meteen thuis voelt. Er is ruimte voor 38 gasten, grotere groepen zijn ook mogelijk. Bij lekker weer kun je ook ‘open air’ tafelen op het terras.
100% genieten, wij dragen er zorg voor dat al onze gasten dat doen.Wat is er mooier dan iemand een 100% geniet cadeau te geven? Een mooie cadeaubon in een zilveren envelop, een feest om te geven en te krijgen.
Lunch op reservering
Diner 18.00 – 21.00 uur
Zaterdag geen lunch
Maandag en dinsdag gesloten