Cosineros is Spaans voor koks. Deze staan in onze keuken waar ze naar hartelust koken met de beste ingrediënten: dagverse groenten, mooi vlees, verse vis. Daarbij plukken zij kruiden in de eigen kruidentuin, maken zelfgetrokken bouillon en sauzen of bakken een taart. Zij gaan creatief om met wat er in de koeling op voorraad is. Dan zijn de ‘Cosineros ‘ op hun best, dat vinden ze leuk om te doen en DAT proef je!
Marc & Nies hebben een speciale band met Zuid-Amerika en Argentinië in het bijzonder. Zij zijn er meerdere malen voor kortere en/of langere periodes geweest. Hun (schoon)zus woont in Argentinië en Zuid-Amerika is een prachtig Spaanstalig continent dat hun hart gestolen heeft.
Ook heeft Marc jarenlang onder de noemer Theatrale Catering Cosineros feesten en partijen opgeluisterd met mooi eten en leuke typetjes.
Cosineros, een plek van pure horeca, een eerlijke keuken, waar veel kan en mag, een grap en een grol, een warme plek om lekker te kunnen zijn die om al deze redenen de naam ‘COSINEROS’ dragen!