De Bock valt meteen op bij het binnenrijden van het centrum van Boxmeer. De wijd uitstaande blauwe serre rondom het witte gebouw van De Bock springt meteen in het oog. ‘s Zomers staat er buiten een terras dat plaats biedt aan gasten. In de wintermaanden bieden houten banken de mogelijkheid om buiten te kunnen genieten van mildere winterdagen met bijvoorbeeld een glaasje glühwein of een kop warme choco(-rum).
Binnen bieden de serre en het restaurant plaats aan 80 gasten. De sfeervolle bar biedt plaats aan 100 gasten en draagt bij aan een informele sfeer.
Brasserie De Bock staat onder de vakkundige leiding van Sven Janssen en zijn vriendin Susan Hofstra. Het verhaal van Sven lijkt iets op The All American way. Hij is geboren en getogen in Boxmeer. Op zijn vijftiende werkte hij al bij De Bock, dat toen nog eigendom was van Toon Teerling. Eerst nog als afwashulp, maar al snel in de bediening. Daar bleek hij een uitstekend gastheer. Om zich optimaal in de wereld van gastvrijheid te kunnen verdiepen ging hij studeren aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden.
Eerst was Sven nog werkzaam als Assistent hoofd horeca bij Landal Greenparks, maar toen zijn oude werkgever Sven en Susan aanbood om De Bock over te nemen aarzelden zij beide geen seconde. De Bock was inmiddels verbouwd met een geheel vernieuwde bar, restaurant en serre, Sinds 1 augustus 2001 zijn Sven en Susan de nieuwe eigenaren van Brasserie De Bock.