Vroeg is gelegen tussen Utrecht en Bunnik in ligt daarmee tevens midden tussen de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ons restaurant is gehuisvest in een monumentale rietgedekte boerderij. De boerderij is prachtig gerestaureerd en smaakvol ingericht met behoud van zoveel mogelijk oude details. In onze open keuken hebben wij onze eigen bakkerij waar elke dag vers ambachtelijk brood gebakken wordt. Brood is hiermee een belangrijk onderdeel van ons menu.
Je hebt onze bakkerij natuurlijk al gezien toen je binnenkwam. Hier bakken wij ons brood volgens eigen recept, van ’s ochtends vroeg tot in de middag. Het meel en de bloem halen wij bij de molenaar uit de buurt. Kom ons brood eens proeven als het net uit de oven komt,
Ons brood is ook te koop in onze winkel voor thuis.
Er zijn ook gerechten buiten de kaart om. Groente, vlees en zuivel komen uit eigen streek. In onze keuken gebruiken wij alleen verse producten, en
dat kun je zien. Heb je al een keus gemaakt of wil je iets drinken?
Bij proeverij Laat kun je ‘s avonds terecht voor mooie gerechtjes en goede wijn-spijs combinaties.
Uit het raam:
Als je trek hebt of niet zo’n zin in koken, kom dan hier even langs. Wij maken iets lekkers voor je. Vers, ambachtelijk en altijd met liefde.
Wij hebben niet zoveel als een groot cafetaria, maar je proeft direct het verschil: dit is smullen van Oudhollandse lekkernijen. Elk seizoen is er wel iets anders. Laat je door ons verrassen en geef de pannen even rust in de kast.