Op 6 november 1995 hebben we ons restaurant·"De Roetertshof" geopend. In deze periode hebben we ons gehouden aan het basisconcept zoals bedacht bij aanvang. Uitsluitend verse producten en alle producten worden bereid in eigen keuken. Strak gedekte tafels met gestreken linnen, traditioneel opgedekt.
Inmiddels zijn we regionaal, maar ook landelijk een begrip voor kwaliteit en passie voor gastronomie geworden. Naast de menu's (zes-, vijf-, vier- en drie- gangen), kunt u uiteraard à la carte kiezen.
Stijlvol en traditioneel beleeft u een culinaire avond met de menu's en gerechten van chef Edwin. Amuses vooraf, een dessert amuse, etc. Passende kwaliteitswijnen serveren wij tijdens het diner in overleg met u. We kunnen de avond besluiten koffie of thee met huisgemaakte friandises. U heeft al een volledig verzorgde avond met aperitief, pré amuses, amuses en een 3 gangenmenu, wijn, water en koffie/thee voor circa 65,- euro p/couvert.
Mede door het toenemende gebruik van de Kerk voor zowel burgerlijke - als kerkelijke huwelijksinzegeningen, condoleance ontvangsten na uitvaartdiensten, wordt ons de vraag ook steeds vaker gesteld om De Roetertshof exclusief te kunnen reserveren voor een besloten groep gasten. Dit is wat ons betreft mogelijk voor recepties, huwelijksfeesten, lunches, diners en stijlvolle condoleance ontvangsten. Vanaf circa 30 personen reserveren we dan de Roetertshof exclusief voor u.
Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden. Door aanpassingen met verwarmde tenten met vloer en volledig ingericht met meubilair, kunnen we de ontvangstruimtes wel tot circa 250 personen inrichten en deze ontvangsten en partijen verzorgen. Uiteraard is gastronomische verzorging op een door u gekozen locatie ook altijd mogelijk.