Saigon is een Vietnamees Chinees restaurant. Naast de gebruikelijke gerechten van de Chinees kunt u ook hele lekkere specialiteiten krijgen. Wij hebben Vietnamese en Chinese specialiteiten. Beide hebben één grote overeenkomst in de bereiding, namelijk de roerbaktechniek. De meeste specialiteiten worden geroerbakt in een wok. De wok wordt tot zeer hoge temperaturen verhit waarna de ingrediënten erin worden gedaan. Vaak is de wok zo heet dat de vlam in de pan slaat. Het gerecht wordt in een korte tijd gaar. De voordelen van deze techniek zijn, dat de ingrediënten hun smaak behouden en knapperig blijven. Bovendien is dit een zeer snelle kookwijze. Ondanks de overeenkomsten in bereiding verschillen de beide specialiteiten in de melange van kruiden.
Waarom de restaurant combinatie van Vietnamees en Chinees? Wij komen uit Vietnam, echter wij hebben Chinese voorouders. Van huis uit eten wij dus Vietnamees en Chinees. Aangezien wij zelf van lekker eten houden, hebben wij van koken ons beroep gemaakt. Ondertussen hebben we al minstens 17 jaar ervaring in de Vietnamese en Chinese keuken. En ons (niet geheime) wapen is de wok. Hopelijk zult u genieten van onze kookkunsten.