Dit voormalige gastenverblijf van de Abdij Lilbosch werd in 1890 gebouwd
en kwam in 1992 in handen van de familie Bruggeman.
Door meerdere weloverwogen restauraties en verbouwingen werd dit historisch pand
in zijn oude glorie en pracht hersteld.
Bij het openen van de zware voordeur trekt de schitterende, nog door de monniken gelegde mozaïeken vloer, meteen de aandacht.
De lounge met open haard geeft u een warm welkom op een koude winterdag.
In restaurant gezeten, kijkt u uit over de landerijen van de Abdij van Lilbosch
met aan de rechterkant de eeuwenoude kastanjelaan.
Een uitzicht dat rust uitstraalt.
Op een aangename zomeravond kunt u op ons mooi aangelegde terras genieten van deze rustgevende omgeving.
De geuren van het warme akkerland worden dan vermengd met de geur
van alle heerlijkheden die in onze keuken worden bereid.
Naast buitenlandse invloeden worden ook vele streekprodukten verwerkt in onze keuken.
Elk gerecht heeft dan ook zijn eigen compositie van kleur, geur en smaak.
Samen worden ze gecomponeerd tot een creatieve menu-symfonie waardoor een ieder zich graag laat meevoeren.
Vanzelfsprekend zijn de wijnen in onze wijnkelder afgestemd op de gerechten, waardoor de smaakbeleving elkaar zal versterken. Rekening houdend met uw voorkeuren, adviseren wij u graag.
U bent van harte welkom om ook een kijkje te nemen in onze keuken. Met gepaste trots tonen wij u onze moderne en arbeidsvriendelijke keukenuitrusting.
Het kan voorkomen dat één van de gerechten niet bereid kan worden omdat de kwaliteit van de op de markt beschikbare producten als onvoldoende wordt bevonden.
Wij vragen hiervoor uw begrip.
In een gastvrije sfeer biedt Hof van Herstal royaal de gelegenheid om uw zakenrelaties tijdens een bespreking, seminar, congres of presentatie te ontvangen in een stijlvolle entourage.
De professionele brigade zal u met de juiste zorg omringen.
Parkeergelegenheid is ruim aanwezig.
Het bedrijfsleven zijn wij graag van dienst met een snelle zakenlunch, receptie, personeelsfeest of een uitgebreid diner van 2 tot 100 personen.