Onze herberg werd gebouwd in 1729 en is gesitueerd aan de oude zeedijk.
Met een wijds uitzicht over het oude polderland en het Lauwersmeer biedt
Restaurant Herberg De Pater rust en ruimte in huiselijk sfeer.
Onze keuken staat bekend om haar veelzijdige menukaart en uitstekende kwaliteit.
In ons à la carte restaurant, uitkijkend over het schilderachtige Lauwersmeergebied,
is het goed toeven in de herberg.
Met onze vriendelijke en gastvrije bediening is elk bezoek weer de moeite waard.
Met Lauwersoog aan onze horizon zijn wij verzekerd van dagelijkse aanvoer van verse vis.
Onze vleesgerechten komen van onze ambachtelijke slager, die tijdens de slacht de mooiste delen voor ons selecteert.
Zowel voor zakelijke diners als etentjes in de privésfeer is Restaurant Herberg De Pater een heerlijk plekje!
Ook zomers op ons terras kunt u genieten van de culinaire uitspattingen van Chef kok Marco van Lier. Met de zilte zeewind door uw haren en een geurende dis op tafel is het bij Restaurant Herberg de Pater echt eindeloos genieten!