IL Mediterraneo,
is een klein restaurant net buiten het centrum van Etten-Leur, in een gezellige straat: de Stationsstraat, daar vindt u ons.
Meestal wordt u gewoon geholpen door de altijd vriendelijke Daan, en bij drukte zal hij assistentie optrommelen. Daan heeft als principe eerlijk ondernemen, met pure producten. Daarom gebruikt hij alleen biologische of streekproducten en die worden in zijn keuken verwerkt tot een puur product.
U kunt bij ons terecht voor uw diner op de gebruikelijke openingstijden. Daarnaast kunt u ook op reservering terecht voor lunch, partijen en catering bij uw thuis.
In november zijn wij gestart met het verkopen van vegetarische vleesvervangende producten via onze webshop. Deze kunnen op zaterdag middag afgehaald worden of een ander afgesproken tijdstip.
Wie is Daan?
Daan is een jongeman die vanaf zijn 16de al een droom had, het opzetten van een eigen horecabedrijf. Door diverse studies in de bediening en als kok en daarna het management en veel werkervaring op heeft gedaan in de horeca o.a op de Olympische spelen 2000 in Sydney, en op cruise boten rond de Amerikaanse en Mexicaanse kust, heeft hij de eerste stap gemaakt naar het realiseren van deze droom.
Kom gerust eens langs en leer Daan eens kennen!!