Restaurant Saveurs is gehuisvest in het prachtige monumentale pand “De Ster” aan de haven van Etten-Leur Noord, “De Leur”. In 2008 zijn Alex Mahieu en chefkok Johan van Es begonnen met hun restaurant.
Topkwaliteit, gecombineerd met individuele service en een huiselijke en informele ambiance, kenmerken ons restaurant. Onze stijl van koken is gebasseerd op de Franse keuken met een Nederlandse inslag en een knipoog naar het Oosten. Continu blijven vernieuwen en blijven verrassen is een belangrijke doelstelling voor ons.
Op wijngebied onderscheiden we ons door alle speciaalwijnen ook per glas aan te bieden. En wat dacht u van een bijpassend wijnarrangement of niparrangement? Ideaal voor de matige drinker om toch mee te kunnen proeven van de heerlijke wijn & spijs combinaties.
Restaurant Saveurs beschikt standaard over 40 couverts die ruim van elkaar zijn opgesteld, zodat u alle privacy heeft. Voor een besloten groep kan het aantal couverts eventueel verhoogd worden naar maximaal 55.