Ratatouille,
het restaurant in Haarlem met de moderne Franse keuken in de nieuwe realiteit van vandaag.
Van laagdrempelige all-in experience menu's tot exclusief à-la-carte.
Alles tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten, een sublieme wijnkeuze en enkel de best verkrijgbare seizoensproducten.
Kom genieten en bepaal zelf hoever u meegenomen wilt worden in de culinaire wereld van chef Jozua Jaring.
Jaring heeft met zijn jarenlange ervaring in topzaken, en zijn vorige eigen zaken de ultieme achtergrond om hier in Haarlem een nieuw bruisend concept te lanceren.
Jozua: ‘Ik wil mijn creativiteit openstellen aan een groter publiek. Iedereen moet zich hier thuis voelen en de kans kunnen krijgen om zich culinair eens flink te laten verwennen. Dat betekent een laagdrempelige all-in kaart, Geen gedwongen sfeer in de bediening maar wel schitterende producten en klassieke bereidingswijze."
Locatie Haarlem.
Haarlem is een schitterende stad met veel geschiedenis en mooie oude architectuur . Het voelt als mijn thuis en de ideale locatie om te laten zien hoe een klassiek franse kookstijl toch laagdrempelig kan zijn en passend voor een modern en mondig publiek.