Long Pin, "Het huis van de draak". Onze koks zijn meesters op het gebied van Chinese tradities, de Kantonese en Sichuanese keuken.
Wilt u direct bestellen of reserveren? Bel ons op 0521-341158.
Kantonese keuken
Deze is gebaseerd op de rijkste kookstijl van China, die van Kanton. Hierbij ligt het accent op een uitbundig gebruik van zeebanket, geroosterd varkernsvlees en gevogelte. Door menging van natuurlijke geuren (o.a. verse gemberwortel, wei en kippenbouillon) is de Kantonese keuken origineel, subtiel en gevarieerd te noemen. Daarnaast worden de gerechten zeer elegant gepresenteerd.
Sichuanese keuken
Deze is heet, sterk gekruid en olieachtig. De Sichuanese specialiteiten zijn uiterst verfijnd van smaak en met fantasie en vakmanschap bereid. Kipgerechten en het fijnste varkensvlees, alles zeer smakelijk en heet opgediend. Wij bevelen deze en natuurlijk alle andere gerechten hartelijk bij u aan. Wist u al dat 'Westerse' wijnen en Chinese gerechten uitstekend samen gaan? Uw gastheer/vrouw is gaarne bereid u over de perfecte combinaties vakkundig te adviseren.