Een oude herenboerderij uit 1766, langs een bijna vergeten rivier vormt het romantisch decor van een stijlvolle horeca onderneming: Engelbertha Hoeve, omgeven door twee prachtig aangelegde tuinen die tot aan de oever van de Oude Rijn doorlopen. Ook een ruime aanlegsteiger ontbreekt niet.
Het à la carte restaurant is uitnodigend vormgegeven in een stijl die de voormalige boerderij eer aandoet. De inrichting van het restaurant is eigentijds maar met oog voor originele details. Zodra het weer het toelaat zijn de tuinen van de Engelbertha Hoeve een verlengstuk van uw culinaire beleving, fraai gedekte tafels en comfortabele stoelen maken het buiten eten onder het zonnescherm en hoge bomen tot een waar genot.
De keuken is gebaseerd op de franse keuken met moderne invloeden. De keukenbrigade zal ten alle tijden
garant staan voor elk gerecht dat volledig tot zijn recht komt in smaak en presentatie. De menukaart biedt een keur aan vis en vlees gerechten, maar ook aan vegetarische of andere dieetwensen voldoet men hier graag.