Restaurant Reube vervult in het culinaire landschap van de Tongersestraat een belangrijke rol en is in Maastricht niet meer weg te denken. Het restaurant laat zich vooral typeren door een spontane en losse sfeer. Reube is verdeeld in twee niveaus met daartussen de open keuken; eigenaar/chefkok Marc Satijn heeft immers geen geheimen. Eten bij Reube is een feest bij uitstek.
Het interieur is warm en smaakvol. Spiegels aan de wand, kroonluchters aan het plafond en veel bordeaux-rode en okergele tinten zorgen voor een intieme, warme sfeer. Reube streeft naar een perfecte kwaliteit voor een evenredige prijs. Bekend bij Reube is het geregeld wisselend 3 gangen menu voor € 28,50 door de chef en zijn team samengesteld en de 4x per jaar wisselende à la carte kaart. In de zomer kunt u gezellig buiten eten op het terras aan de achterkant van het pand tegenover de Jan van Eyck Academie, waar ook volop parkeermogelijkheden zijn.
De keuken is elke dag geopend van 17.00 uur tot 22.30 uur.
Lunch alleen op reservering vanaf 10 personen.
Groepsreservering t/m plus minus 70 personen.
Alle feestdagen geopend