Sinds 2002 is het monumentale pand 'De Gouden Bock" uit 1669 aan het Damplein in Middelburg een knus restaurantje waar je terecht kunt voor een smakelijk diner, lunch of high tea.
De Gouden Bock is hèt restaurant om verse vis te eten. Op de dinerkaart staan voornamelijk visgerechten met maar 1 vleesgerecht als hoofdgerecht. Echter, tijdens het wildseizoen wordt het uitgebreid met nog een vleesgerecht: WILD. De chef himself komt uit een jagersfamilie en is dus een grote liefhebber. Veel wild is dan ook door de familie zelf geschoten.
Naast de dinerkaart is er een aantrekkelijk geprijsd verrassingsmenu van vijf gangen voor 35 euro. Natuurlijk bestaat dit uit verse ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch en inspelend op de seizoenen.
Lunch is bijvoorbeeld een huisgemaakte vissoep, salade met verse gegrilde tonijn
of warme geitenkaas, pasta of een panini van het Vlaamsch Broodhuys.
Restaurant De Gouden Bock is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Zondag en maandag is het gesloten.