In de schaduw van het laatgotische stadhuis in een romantisch steegje ligt restaurant Scherp grenzend aan parkeerplaats het bodenplein.
Het intieme restaurant is verdeeld in drie restaurant gedeeltes,boven zijn twee sfeervolle ruimtes
om in besloten gezelschap iets te vieren. De grotere zaal bied ruimte tot 30 personen en de kleine zaal tot 14 personen.
De kleuren zijn zwart en wit met paarse en turqoise accenten die je ook weer terug vind in de verse bloemen.
De keuken wisseld met de seizoenen met veel aandacht voor (h)eerlijke streekproducten.
Chefkok Mart Scherp en Gastvrouw Dhani Zapata hebben beiden in gerenomeerde zaken gewerkt
waaronder: Inter Scaldes,Kruiningen; Nolet Yerseke ; Katseveer ,Wilhelminadorp; Groot Paradijs,Middelburg en De Bourgondier,Vlissingen.
De kracht van Scherp is een goede betaalbare keuken,een geweldige service,niet te strak en lachen mag!