Komt u Tapasrestaurant Me Gusta binnen dan waant u zich meteen in een Spaanse huiskamer. Het sfeervol Spaans ingerichte restaurant heeft meerdere ruimtes. Of je nu met zijn tweeën bent of met een hele groep, er is altijd een gezellige tafel om aan te eten. Er wordt Spaanstalige muziek gedraaid. Vanzelfsprekend ontbreken de Spaanse wijnen en bieren niet op de kaart. Een sfeer van ongedwongen eten in een Bourgondische ambiance.
Tapasmenu - Vanaf vier personen is het mogelijk voor een maaltijdvullend tapasmenu te kiezen. Per persoon betaalt u € 19.50 en komt er in 4 ronden een variatie aan vis, vlees en vegetarische tapas op tafel. Eventueel is dit menu uit te breiden met een plateau Spaanse kazen en vleeswaren vooraf en/of een dessert. De prijzen zijn dan € 24.00 voor 5 gangen en € 28.50 voor 6 gangen (met plateau en dessert)
Restaurant
Volgens de legende zouden de tapas ontstaan zijn in de bars van de regio van Jerez en Sevilla, waar men een heerlijke sherry "fino" voor het eten dronk. De vliegen werden er echter steeds irritanter naarmate het warmer was. Ze dwongen de gasten er toe om hun glas af te schermen. Dat gebeurde door er een klein bordje op te zetten. Op een dag kreeg een eigenaar van een bar uit Sevilla het idee om op dit bordje een stukje ibérico ham of queso manchego te leggen. Toen hij merkte dat zijn gasten ervan genoten, probeerde hij het de volgende dag met enkele in knoflook gemarineerde ansjovissen en met verse olijven. Nog eens een dag later vroeg en de tevreden gasten er zelf met veel gretigheid naar en maakte hij opnieuw kleine lekkernijen. Op die dag werden de tapas geboren! Uiteraard bestaat er geen enkel bewijs omtrent de authenticiteit van deze anekdote, maar vandaag de dag betekent het werkwoord "tapear" wel degelijk de activiteit van het van bar naar bar trekken om daar steeds een sherry of glas wijn te drinken met steeds een tapa erbij. Het werkwoord "tapar" betekent overigens "bedekken".