Ik kan genieten van mooi gemaakt eten, de smaken en de zorg die besteed is aan de gerechten. Ik reis er de hele wereld voor af, maar als ik met mijn vrouw en kinderen uit eten ga, hoeft het helemaal niet zo ingewikkeld. Een lunch of diner met passie klaargemaakt, samen met een goed glas wijn en dat voor een nette prijs. Dat vind ik fijn. En vis... dat staat altijd op mijn lijstje.
Dat is eigenlijk de achterliggende gedachte achter Ron's Vis van de Dag. Een plek waar ik zelf graag kom met familie en vrienden. Lekker informeel, even binnenlopen, aperitiefje drinken en dan genieten van vis, schaal- en schelpdieren. Heerlijke wijnen, goed eten en vlotte service. Noem het de klassieke bistro in een nieuw jasje.
We hebben ons voor Ron's Vis van de Dag laten inspireren door de Spaanse keuken. Vis op de plancha, fruits de mer zoals oesters, schelpdieren en scheermessen. Van inktvis tot kaviaar en alles wat daar tussen zit. Maar we hebben natuurlijk ook mooi vlees, U.S. steak van de Weber houtskoolgrill. En... zelfs aan een kindermenu is gedacht.
Zoals veel koks kom ook ik niet echt uit een culinair nest. Ik had geen "springplank" en ben gewoon in de spoelkeuken begonnen. Thuis aten we normaal, Hollandse pot, maar wel altijd lekker. En vers!
We zijn ruim 20 jaar verder als ik samen met mijn team een prachtig bedrijf heb opgebouwd. Met natuurlijk als ultieme beloning de 2 Michelinsterren voor mijn restaurant Ron Blaauw, dat nu in Amsterdam gevestigd is!
Dat is eigenlijk de achterliggende gedachte achter Ron's Vis van de Dag. Een plek waar ik zelf graag kom met familie en vrienden. Lekker informeel, even binnenlopen, aperitiefje drinken en dan genieten van vis, schaal- en schelpdieren. Heerlijke wijnen, goed eten en vlotte service. Noem het de klassieke bistro in een nieuw jasje. We hebben ons voor Ron's Vis van de Dag laten inspireren door de Middellandse zee. Vis op de plancha, fruits de mer zoals oesters, schelpdieren en scheermessen. Van inktvis tot kaviaar en alles wat daar tussen zit. Maar we hebben natuurlijk ook mooi vlees, U.S. steak van de Weber houtskoolgrill. En... zelfs aan een kindermenu is gedacht. Kom proeven bij Ron's Vis van de Dag en deel mijn passie voor lekker eten, goede wijn en dat voor niet teveel geld.