In het sfeervolle boerderijrestaurant ¨Aan Sjuuteeänjd¨ in Schinnen kunt u kennis maken met de bijzondere keuken die sinds 2005 bekroond wordt met een Bib Gourmand (Michelin).
Daarnaast is er uiteraard een sfeervolle rookruimte aanwezig!
Chef-kok Jean Thoma heeft een voorkeur voor Limburgse streekgerechten in combinatie met de Franse en Italiaanse keuken. ¨Onze smaak wordt bepaald door een ambachtelijke keuken, waar op het ritme van de seizoenen creatief gekookt wordt met dagverse (streek)producten.¨
Door gastvrouw Sonja wordt als vinoloog veel aandacht besteed aan het uitbreiden en op peil houden van de wijnkaart, zodat de wijnarrangementen perfect harmoniëren met de geserveerde gerechten. Persoonlijke benadering vinden wij heel belangrijk; Gasten moeten zich vooral op hun gemak voelen.
Aan ons restaurant is 2011 door Michelin voor de 7e keer een Bib Gourmand toegekend, dit is een bevestiging dat de prijs-kwaliteitverhouding klopt.