Smaakvolle, pure gerechten in een eigentijds jasje. Dat is waar het bij Brasserie Puur om draait. Chef-kok/eigenaar Mark van Loon en zijn team combineren in het knusse etablissement lekker eten van uitstekende kwaliteit met Bourgondische gastvrijheid.
Daarbij leunt de brasserie op de jarenervaring van chef-kok Mark van Loon. Op twaalfjarige leeftijd proefde hij op de KTS in Oudenbosch voor het eerst van de culinaire wereld. Dat smaakte naar meer! De opleiding tot restaurant-kok (op het Cingel College in Breda) volgde, waarna Mark zich specialiseerde in de koude keuken, de warme keuken en de patisserie.
Na vijftien jaar ervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde restaurants in Nederland, opende hij in september 2007 Brasserie Puur. Een traditionele high tea, eigentijdse lunchgerechten, overheerlijk huisgemaakt gebak, een keur aan koffiespecialiteiten, Bourgondisch diner tot een vrijdagborrel met collega’s en vrienden (iedere eerste vrijdag van de maand). Kom zelf eens genieten van alle heerlijke smaken en stijlen die Brasserie Puur te bieden heeft!