Dagelijks serveren we een 3- 4- of 5-gangen dagmenu, bereidt met de beste ingrediënten bijvoorkeur uit de streek. Natuurlijk kunnen we u verrassen of kan u a la carte eten. Hans, de chef-kok, komt bij u aan tafel om het menu met u af te stemmen. U kunt bij ons genieten van een snelle lunch of een uitgebreid diner. Ook voor de zakelijke gast een gezond en lekker alternatief!
‘Een eerlijke keuken, koken zonder poespas, zo willen we u onze gerechten serveren.’ We werken veelal met biologische producten, waarbij de rijke smaken van de ingrediënten het verschil maken.
Graag stemmen we voor groepen groter dan 10 personen een menu af op maat.
We serveren vis, schaal- en schelpdieren: kreeft (uit ons homarium), oesters, coquilles, kingcrab; vandaar onze naam Normandie. Maar zeker ook diverse vleesgerechten. Denk aan gelakt speenvarken, combinatie van Limburgs lam en ossenhaas. Ook voor de vegetariërs hebben we altijd verschillende gerechten variërend van een tompouce van gegrilde groenten en tofu, groentenlasagna, tot de inmiddels befaamde vegetarische nasibal!
Ons menu varieert aan de hand van het seizoen.
Voor de kinderen een menu op maat. Een lekker stukje vis of vlees met huisgemaakte frieten of zelfs een kroketje. Daarnaast kunnen de kinderen hun EIGEN toetje maken in de keuken!