Trots. Dat zijn we als we u mogen ontvangen om onze nieuwe creaties te komen proeven. Elke keer weer. Je hoort ons niet gauw zeggen: dat kan niet. Voor ons is dat de basis van gastvrijheid. We willen dat mensen zich bij ons thuis voelen en zichzelf zijn. Dat is ons streven. Onze passie.
We genieten als alles lekker loopt. We zitten dan met zijn allen op dezelfde golf.
Het klikt, het swingt. Op die dagen is de bezieling letterlijk voelbaar.
Ervaar een ultieme smaakbeleving. Met gerechten geïnspireerd door seizoenen, boeken, gesprekken met collega’s. Maar vooral door reizen. Een markt in Barcelona, een beurs in Tokio, rondreizen in Thailand, Vietnam, een reis naar Peru, een visboer in Knokke of genieten met vrienden op een strand in Ibiza. Al die geuren, kleuren en producten…
Laat u verrassen, verwennen en vermaken met smaak, kleur en textuur. En geniet.
Al twintig jaar is restaurant De Treeswijkhoeve voortdurend op zoek naar de perfecte compositie van smaak, kleur en textuur. Een zoektocht naar de volmaakte balans tussen verschillende ingrediënten. Maar we zouden onszelf niet zijn door zomaar een beproefd recept te presenteren. Liever verrassen wij u.
Samen met geroemd culinair fotograaf Tony le Duc en ontwerpbureau Edhv bundelden wij onze krachten in het culinair document ‘Beeldsmaak’. Een boek dat de heersende trends ontstijgt. Geen kookboek maar een inspirerend stijlboek waarin design, fotografie en food samenkomen. Met als doel u te verrassen, verwennen en vermaken met beeld- en smaakcomposities. Vervreemdende stillevens in contrast met persoonlijke sfeerbeelden. Een zintuiglijke ervaring.