Restaurant Onder de Linden in Zuiddorpe, vlakbij de Belgische grens, ligt aan het mooiste dorpsplein van Zeeuws-Vlaanderen, met eeuwenoude bomen en statige herenhuizen. Het familiebedrijf bestaat sinds 1958. De eigenaar/chef-kok nam het in 1987 van zijn vader over. Het restaurant is tot ver over de landsgrenzen bekend om zijn specialiteiten zoals asperges, kreeft en wild. Het hele jaar door kan er ook à la carte worden geluncht en gedineerd. Een uitgebreide wijnkaart maakt Onder de Linden tot een zeer aantrekkelijk restaurant, waar prijs en kwaliteit perfect in evenwicht zijn. Met zijn aparte zaal is Onder de Linden de ideale locatie voor recepties, groepsdiners of bedrijfsbijeenkomsten.
Ons restaurant dankt zijn culinaire befaamdheid vooral aan dé specialiteit van de chef-kok: asperges op 'Zuiddorpse' wijze. Het aspergemenu wordt ieder jaar van medio maart tot het begin van de zomer geserveerd. In deze periode kunt u niet à la carte dineren.
De maand juli staat in het teken van de Oosterscheldekreeft. Het bekende kreeftenmenu is al vele jaren een succes. In augustus is bouillabaisse een van onze troeven.
In het wildseizoen -de maanden oktober, november en december- staan onder meer hazen en fazanten uit de 'eigen' polder op het wildmenu.
De streek waarin Zuiddorpe ligt, is vermaard om de teelt van vlas en vroeger vooral ook om de verbouwing van boekweit. De gevelsteen van het restaurant herinnert daaraan: het wapen van Zuiddorpe met boekweitbloempjes.