Patron Henri kookt nog op authentieke en ambachtelijke wijze en vanzelf sprekend met verse kruiden. Zoals het in de Indonesische keuken hoort, worden de gerechten daags te voren bereid.
Het is een groot misverstand dat de Indonesische keuken alleen maar scherpe gerechten kent, het is wel zo dat Henri de orginaliteit van de gerechten niet aantast, wat scherp is, moet scherp blijven.
Onze keuken (dapur) kent een grote variatie van vegetarische gerechten. Als u geen keuze kunt maken, onze medewerker(ster)s voorzien u graag van advies.
Heeft u specifieke wensen, dan horen wij het graag van u.
Als u kiest voor een van onze rijsttafels, maakt u kennis aan een grote verscheidenheid aan gerechten.
Het restaurant biedt plaats aan 60 gasten.
Er is voldoende parkeergelegenheid.
De menukaart biedt een grote keus aan vlees-, kip-, vis- en vegetarische gerechten met zoete, milde en scherpe smaak.
Maak kennis met de Indonesische gastvrijheid en onze keuken, reserveer tijdig een tafel, telefonisch of per e-mail.
Wij wensen u op uw culinaire reis alvast een "Selamat Makan".
Al meer dan 30 jaar is Indonesische catering & party-service Bali een begrip in Zwolle en omstreken.
U kunt niet alleen genieten van de Indonesische keuken bij ons in het restaurant, maar ook bij u op lokatie verzorgen wij zowel uw catering als partyservice, voor zowel particulieren als bedrijven.
In overleg met u kunnen wij uw persoonlijke arrangementen samenstellen.