Chang Thai Restaurant
Bijzonder aan de Thaise keuken is dat een maaltijd, naast het feit dat het allemaal zo licht en vers is, erg geraffineerd en verfijnd smaakt. De kruiden zijn de belangrijkste smaakmakers in de Thaise keuken. Wanneer U in de menukaart kijkt speelt de keuze m.b.t. verschillende soorten kruiden een grote rol. Een Thaise maaltijd bestaat zelden uit één gerecht. Juist de variatie aan smaken moet goed aan bod komen. Het Thaise woord voor eten is "kin khao", ofwel "rijst eten." Dit geeft al aan hoe belangrijk rijst wel is voor de Thai. Onze gerechten worden dan ook steeds geserveerd met gestoomde Thaise rijst. De Thaise curry onderscheidt zich van andere curries door zijn ingrediënten. In plaats van gemalen of gestampte droge kruiden wordt er in belangrijke mate gebruik gemaakt van verse kruiden. Een eenvoudige Thaise currypasta bestaat uit gedroogde pepers, sjalotten en garnalenpasta. Aan meer gevarieerde currypasta's kunnen bv. ook knoflook, wortel van koriander, laos, citroengras en/of limoensap worden toegevoegd. Door het gebruik van verse kruiden ervaar je de pittigheid van een Thaise curry kortstondig maar hevig, terwijl de scherpe smaak van curries uit andere landen vaak veel langer doorwerkt. Smakelijk eten!
Expertises
Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Chang Thai Restaurant
Services
Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Chang Thai Restaurant