Zoals de naam Witloof al doet vermoeden gaat het hier over eten, en wel Belgisch.
Onze toppers 'en cuisine' bereiden met de beste producten van de tofste ambachtslui, typische gerechten als waterzooi, stoverij, mossels, hutsepotten, kroketten (enkel en alleen als mamma vrij is van haar werk en Tant Mara vrij is van de bridge) en evident échte handversneden fritten. Zeker en vast maakt ook de rijke Belgische chocoladecultuur deel uit van de desserten. Elken' week een nieuw keuzemaal met als sleutelwoorden: kwaliteit, ambachtelijkheid en daarmee versheid, alles aanleunend bij het gedachtegoed dat verkondigd wordt door het studiegenootschap 'Academie voor de Streekgebonden Gastronomie'. Maar wij gaan verder: (enkel) Belgische pinten, topwijnen uit België en dat alles geserveerd in een meerdere malen bekroond "Keineig" interieurontwerp van topontwerper Maurice Mentjens.
Dus "goe' genieten" in een vers concept binnen een artistieke context.